Palvelut

Kalustemaalaus

Olemme tunnettuja työmme laadusta ja pintakäsittelytaidostamme. Käsittelemme kaikki kalusteet ja puukuitulevyt maaleilla, petseillä ja lakoilla. Uusi maalipinta saa vanhat kalusteet loistamaan ja voit valita kauden trendivärit, suosikkivärisi tai klassiset perusvärit – ihan mikä sinusta tuntuu parhaalta. Samalla kun annat vanhalle kalusteelle uuden elämän, teet myös ekologisen valinnan. Pintakäsittely sopii erinomaisesti myös keittiön uudistamiseen ja on varmasti taloudellinen ja nopea tapa hoitaa keittiöremontti.

Kaikki kodin, toimiston tai kesämökin väli- ja kalusteovet, kiintokalusteet ja yksittäiset huonekalut on mahdollista maalata uudelleen. 

Kerro meille unelmasi ja me teemme siitä totta!

Verstas

Suoritamme väli- ja kalusteovien maalauksen, huonekalujen maalauksen ja öljy- ja vahakäsittelyt vankalla ammattitaidolla ja kokemuksella. Olemme ylpeitä laadukkaasta suunnittelustamme ja viimeistelystämme ja se näkyy aina valmiissa tuotteissamme. Palvelemme jokaista asiakastamme yksilöllisesti ja tulemme tarvittaessa paikan päälle mitoittamaan ja suunnittelemaan yhdessä asiakkaamme kanssa – näin takaamme, että lopputulos on aina varmasti käytännöllinen ja tilan erityistarpeet ja yksityiskohdat on huomioitu. 

Kuva: kuuden hengen ruokakaluston restaurointityö. Kalusto on hiottu ja pintakäsitelty vakoisella vahauksella. Kunnostuksen yhteydessä liitokset vahvistettiin ja liimattiin.